star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Vasvár

  • 340 m²

    alapterület
  • 14

    szoba

Vételár:

78,9 millió Ft

Eladó üzleti Vasvár

  • 340 m² alapterület
  • 14 szoba

  • Eladó üzleti Vasvár

  • 340m²


Ár:

78 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Remek befektetési lehetőség Vasváron! 14 szobás panziót kínálunk eladásra a 8-as főút közelében! Ha az átmenő forgalomra építünk, akkor panzió; ha a helyi és környékbeli cégekre valamint vállalkozásokra, akkor munkásszállás. Az épületben kedvező elhelyezkedésének köszönhetően, a 90-es évek végén cukrászda működött az egyik oldalon, a földszint nagyobb részén pedig étterem fogadta vendégeit. A tetőtérben vendégszobákat alakítottak ki.Később a megváltozott igényeknek eleget téve a teljes épületben szobákat rendeztek be. Az alsó szinten 6 szoba található közös mellékhelyiségekkel és 2 felszerelt konyhával.1 szoba a pinceszinten is van. A tetőtéri szobákat saját fürdővel lehet igénybe venni.Az épület hasznos alapterülete összesen közel 350 nm. Puffertartállyal kiegészített gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet.Parkolás az épület előtt megoldott.Ha valaki eredeti funkció szerint étteremként szeretné működtetni a házat, semmi gond, könnyedén vissza lehet mindent alakítani, az előírásoknak megfelelő helyiségek mind rendelkezésre állnak (raktárak, előkészítő, konyha stb).A felső szinten több klíma-előkészítés is be lett szerelve. Jól működő, bejáratott szállás, érdemes foglalkozni vele! Hívjon a részletek miatt, egyeztessünk időpontot! Tegyen ajánlatot!

Referencia szám: VL053161-IN


Elhelyezkedés

Vasvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643108


HASONLÓ INGATLANOK


88 000 000 Ft

Vasvár, Vasvár Belváros

  • Alapterület: 250m²

87 000 000 Ft

Vasvár, Vasvár belváros

  • Alapterület: 250m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643108

Az általad megtekintett eladó vasvári szálloda 14 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 5 félszoba). A szállodáról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 340 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A szálloda ára 78,9 millió Ft, négyzetméter ára 232 059 Ft, ami a vasvári átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643108. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vasvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.