star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 110 m²

    alapterület

Vételár:

36,9 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 110 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 110m²


Ár:

36 900 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladó 110 négyzetméteres, utcafronti bejáratú, félszuterén kereskedelmi ingatlan a Dózsa Györgyi úti metrómegállótól 500 méterre!

Az üzlethelyiség tágas és világos. Lakhatásra is alkalmas, hiszen rendelkezik fürdőszobával, darálós WC-vel, szennyvíz átemelővel, egy nagyobb térrel (kb.90 nm) és ebből nyíló két kisebb helyiséggel és megfelelő szellőztetéssel.

Rezsiköltsége nagyon alacsony, villany és vízdíj egyedi elszámolás alapján fizetendő.
Az ingatlanban nincs gáz bekötve, télen minimálisan, árammal működő készülékkel fűtik de klíma felszerelhető. Nyáron nem igényel hűtést, kellemes a hőmérséklet.
Közös költség 40 ezer forint, ez tartalmazza a szemétszállítás díját és a felújítási alapot.
A társasház jelenlegi tervei között szerepel a homlokzat felújítása.

Napközben reklámtábla kihelyezhető, az üzleti tevékenység reklámozható. Jelenleg egy bejáratott ruházati üzletként működik, amennyiben befektetési céllal vásárol, a bérlő szívesen marad.

A környéken remek a tömegközlekedés, közvetlen közelben a metró, villamos és több busz is. Az utcában lehetőség van a parkolásra!

Az ingatlan per és tehermentes!

V.T. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 347624


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Lőportárdűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625174


+36 20

Ingatlannet kód: NET6625174


Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 36,9 millió Ft, négyzetméter ára 335 455 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Tünde referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625174. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.