star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Zalaegerszeg, Belváros

  • 237 m²

    alapterület
  • 8

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó üzleti Zalaegerszeg, Belváros

  • 237 m² alapterület
  • 8 szoba

  • Eladó üzleti Zalaegerszeg, Belváros

  • 237m²


Ár:

85 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

A Zalaegerszegi Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a belvárosban található 237m2-es üzlethelyiséget 85 000 000 Ft-os nettó áron !

* 237 m2-es alapterület
* az 100 m2-es üzlettéren kívül 2 db nagy tároló helyiség, dupla öltöző és vizesblokkok, állnak rendelkezésre
* 3 fázisú betáplálás, központi fűtés
* jelenleg baromfiboltként üzemelt
* az újraindításához az üzletberendezés és a technológia az ingatlanban rendelkezésre áll
* megosztással több, kisebb üzletté alakítható

Amennyiben ez a ZALAEGERSZEGEN TALÁLHATÓ ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon. Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását., hogy mindent egy helyen intézhessen!

AZ OTTHON ÉRTÉK, AZ INGATLAN ÜZLET


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5720735


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5720735

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi üzlethelyiség 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 237 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 358 650 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Almási István referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5720735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.