star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Dunaújváros

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 650 m²

    telek

Bérleti díj:

750 ezer Ft

Kiadó ház Dunaújváros

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 650 m² telek

  • Kiadó ház Dunaújváros

  • 160m²


Ár:

750 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Dunaújváros kedvelt részén - Újtelepen, 2 szintes kialakítású, dupla garázsos, nappali + 4 hálószobás, családi házat kínálok bérbevételre!

Elhelyezkedése kiváló, családi házas övezetben, Főútvonalhoz közel, de mégis csendes utcában található ez a 160 m2-es, családi ház.

A ház 2005-ben épült téglából, 2 szintes kialakítású, mely impozáns belmagassággal és tágas, világos terekkel rendelkezik. Kényelemes családi otthon, ahol minden lakó magánszférája biztosítva van, emellett pedig a közösségi életnek is kiváló színteret tud biztosítani a földszinti nappali.

Elosztásáról pár mondat:

Földszinten helyezkedik el a tágas nappali közvetlen terasz kapcsolattal, tágas gépesített étkezős konyha - kamrával ( mosogatógép, hűtő, gáztűzhely), egy hálószoba kertre néző ablakokkal, tágas sarokkádas fürdőszoba valamit a dupla garázs, mely közvetlen bejárattal rendelkezik az előszobába.

Emeleten helyezkedik el egy további nappali (fedett erkéllyel) és a 3 hálószoba, valamint egy további sarokkádas fürdőszoba.

Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásról gáz cirkó gondoskodik. A földszinten padlófűtés van, az emeleten pedig lapradiátorok a hőleadók. A gáz díja: 40.000Ft / hó. Szélessávú internet és tévészolgáltatás (DIGI) is rendelkezésre áll, melynek havi díja 10.000Ft.

A fülledt nyári napok enyhítéséről, 2 db klíma gondoskodik.

Minimum 12 hónapra vehető ki az ingatlan és 1 havi bérleti díj a kaució mértéke.

Keressen bátran ha elnyerte tetszését, további kérdései vannak vagy megtekintené!

Referencia szám: HZ060462-IN


Elhelyezkedés

Dunaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624399


HASONLÓ INGATLANOK


5 000 Ft

Dunaújváros, Északi lakópark

  • Szobák: 50
  • Alapterület: 1 000m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624399


Az általad megtekintett kiadó dunaújvárosi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház bérleti díja 750 ezer Ft, négyzetméter ára 4 688 Ft. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624399. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.