star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Szeged, Alsóváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 314 m²

    telek

Bérleti díj:

120 ezer Ft

Kiadó ház Szeged, Alsóváros

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 314 m² telek

  • Kiadó ház Szeged, Alsóváros

  • 50m²


Ár:

120 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
3
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Szegeden a belvároshoz közel, a Bem utca legelején napelemes ikerház tetőterében egy 50 m2-es 1 szobás, déli fekvésű, bútorozott lakás igényes bérlőnek kiadó. Az ingatlanhoz fenyőfás kert is kapcsolódik, amit a bérlő is használhat pihenésre. A koloniál oszlopokkal védett márvány lépcsőn haladva jutunk az emeletre. Belépve az egyedi kazettás ajtón igényesen felújított, elegáns lakásbelső tárul elénk. Nappali, konyha, gardrób, spájz, fürdő és WC.
A szobában laminált padlót raktak le, a többi helyiség hidegburkolatú, a falak fehérre festettek, melyeket zsűrizett olajgrafikák díszítenek. A konyha gépesített, indukciós tűzhellyel, mikróval, hűtővel ellátott, tágas spájz tartozik hozzá. A fürdőszobában egy mosógép áll rendelkezésre a mosáshoz, a fürdéshez pedig tusoló.
A lakás melegét villanypanelek, az áramszolgáltatást napelem biztosítja. Az ingatlan klimatizált, hő- és hangszigetelt, ezért a rezsi csupán 15-20 ezer Ft/hó, ami tartalmazza a TV és internet szolgáltatást is. Közös költsége nincs a lakásnak. A tulajdonos hosszútávra, minimum 1 évre keresi megbízható albérlőjét, pl. egyetemistát.
A házban riasztót szereltek fel.
Ingyenes biztonságos parkolás a ház előtt megoldott. Az ingatlantól 1 percre villamos- és buszmegálló, taxi és vasútállomás is elérhető.
Az ingatlan 314 m² telekmérettel rendelkezik, alacsony fenntartás mellett, berendezett, csendes utca jellemzi, felszerelt, jó közlekedéssel a közeli belvárossal, parkosított udvarral és zöld övezettel. Az ingatlanban prémium anyagok, új nyílászárók, kertvilágítás, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kertkapcsolat, garázs lehetőséggel, háromfázisú árammal, napelemmel, szúnyoghálóval, és korlátlan wi-fivel rendelkezik. Ez egy kitűnő lehetőség, ha Ön igénybe venné ezt az exkluzív ingatlant, új lakást a belváros közelében.
A lakás kifestve, tiszta állapotban kerül átadásra, amit fotók is tükröznek.
Kisállat nem hozható és a dohányzás nem megengedett.
A bérleményt 1 fő részére ajánljuk. Kiadó 2024. Február 1-től.
A kiadási ár + a rezsi villany, víz, szemét, csatorna, TV,internet, nincs takarító, mindenki maga után takarít.
2 havi kaució kifizetése követelmény.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő +36 30 416 2393
Ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, kertvilágítás, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kertkapcsolat, háromfázisú áram, napelem, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Alsóváros, Szeged Alsóváros, Bem utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600189


HASONLÓ INGATLANOK


620 000 Ft

Szeged, Belváros, Szeged Belváros

  • Szobák: 8
  • Alapterület: 275m²

550 000 Ft

Szeged, Baktó, Szeged Baktó

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 157m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600189


Az általad megtekintett kiadó Szeged, alsóvárosi (Szeged Alsóváros, Bem utca) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 314 m². További jellemzői: az építés éve 1986. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház bérleti díja 120 ezer Ft, négyzetméter ára 2 400 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Alsóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.