star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Szombathely

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 700 m²

    telek

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó ház Szombathely

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 700 m² telek

  • Kiadó ház Szombathely

  • 190m²


Ár:

300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Kiadó családi ház nappali + 4 szobával valamint dupla garázzsal! Szombathely nyugati városrészén rendezett kis forgalomú kertvárosi, nyugodt környezetben, 2001 ben épült 190 m2 nagyságú, déli tájolású szép, bútorozott családi ház, dupla garázzsal kiadó. Az udvar mérete 1700 m2 nagyságú szépen parkosított, gyümölcsössel telepített. Az épület kétszintes. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali/ étkező +fürdő/wc + előszoba + háztartási helyiség + dupla garázs. A felső szinten, mely egyedi tágas lépcsőn megközelíthető, található 4 szoba + közlekedő + fürdő +wc + nagyméretű erkély. Az. A ház fűtéséről és a meleg vízről gázkazán gondoskodik. A nappaliban található egy nagyméretű cserépkályha is, ami akár az egész alsó szintet képes befűteni. Hogy kényelmes legyen a bejárás, a kinti kapu és a garázs elektromos távirányítóval nyitható. Ajánlom nagyobb családoknak, sportkluboknak, vállalkozásnak, munkásszállásnak stb…. A nagy rendezett udvar a szabadtéri pihenéséhez nagyban hozzájárul. A környék infrastruktúrája kiváló, közelben bevásárló központok sportpályák iskolák, szabadidő központ stb…. megtalálhatók.
.A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez a nagyméretű szép családi ház és részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!!


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616115


+36 30

Ingatlannet kód: NET6616115


Az általad megtekintett kiadó szombathelyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 700 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 1 579 Ft. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.