star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Budaörs

  • 383 m²

    alapterület

Bérleti díj:

887,97 ezer Ft

Kiadó ipari Budaörs

  • 383 m² alapterület

  • Kiadó ipari Budaörs

  • 383m²


Ár:

887 977 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

A budaörsi ipari parkban, I. emeleti raktárat kínálunk kiadásra.
Az ipari park nagyon jól megközelíthető az M1, M7 autópályákról, az M0 közelsége pedig biztosítja a közvetlen összeköttetést az ország bármely pontjával. Az Uniós normák szerint épült, korszerű ipari park parkosított környezete és fejlett infrastruktúrája számtalan neves vállalatot vonz.

A szintbeli kapukkal és rámpával megközelíthető bejáratok alkalmassá teszik az ingatlant logisztikai tevékenység végzésére. Az épületben „A” kategóriás irodák is találhatók, amelyek álmennyezettel és nagy ablakfelületekkel rendelkeznek.
A kiadó irodák: 51 m2-től 89 m2-ig bérelhetőek igény esetén, 6.5 EUR/m2-től.

– Kiváló megközelítés (M0-M1-M7)
– Nemzetközi színvonal
– Belső úthálózat
– Fejlett infrastruktúra
– 24 órás biztonsági szolgálat
– Ipari kapuk
– Homogén belső terek
– Cégközpontnak kiváló

Fenntartási és üzemeltetési díj: 1,4 EUR/m2+Áfa + almérők ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361626


Elhelyezkedés

Budaörs, Budaörs ipari parkban 383 m² raktár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600939


Az ipari ingatlanról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 383 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari bérleti díja 887,97 ezer Ft, négyzetméter ára 2 318 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant László István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600939. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.