star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Győr, Ménfőcsanak

  • 797 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1,2 millió Ft

Kiadó ipari Győr, Ménfőcsanak

  • 797 m² alapterület

  • Kiadó ipari Győr, Ménfőcsanak

  • 797m²


Ár:

1 200 000 Ft

Az ingatlanról:

Kiadó egy 2092 nm-es területen található ipari telephelyet, melyen egy 797nm-es csarnok található. Az ingatlan rendkívül jó helyen van, az M1-es autópályától 700m-re, főút mellett.
Saját parkolóval és udvari beállási lehetőséggel is rendelkezik, így nem csak könnyen megközelíthatő, de több autó számára elegendő parkolóval is rendelkezik. Az udvar úgy lett kialakítva, hogy busszal, teherautóval és kamionnal is könnyűszerrel be lehet hajtani, akár megfordulni és parkolni is lehet ott.
Az épület összközműves,téglaépítésű, cseréptetős. A melegről két gázkazán gondoskodik, a helységekben a fűtés radiátoros hőleadókkal történik. Meleg idő esetén több klíma tudja biztosítani a kedvező időjárást.
Az épület teljesen bekamerázott.
Ipari árammal rendelkezik, így nagyteljesítményű gépek együttes kiszolgálása és működtetése is lehetséges.
Az ingatlan a folyamatos,szakszerű karbantartásnak köszönhetően nagyon jó állapotban van.
A földszint 242nm, melyen bemuatatóterem, mosdók, közlekedők,öltözők, raktár,kazánház és lépcsőház lett kialakítva.
Míg az emeleten 171 nm-en több irodahelység, tárgyaló, mosdók találhatóak.
Az ingatlan gyártásra,raktározásra, szolgáltatásra alkalmas épületrésszel rendelkezik. Ehhez minden infraastruktúra ki van építve.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Győr, Ménfőcsanak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6462146


+36 30

Ingatlannet kód: NET6462146

Az ipari ingatlanról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 797 m². Az ipari bérleti díja 1,2 millió Ft, négyzetméter ára 1 506 Ft, ami a győri átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czuprák-Csehi Bettina referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6462146. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Ménfőcsanak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.