star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Miskolc

  • 15 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

3,89 ezer Ft

Kiadó iroda Miskolc

  • 15 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó iroda Miskolc

  • 15m²


Ár:

3 896 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Miskolcon az Egyetemvárosban irodahelyiségek bérelhetők. A nyolc szintes irodaház tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, kocsival a parkolás ingyenesen megoldható.

Az épületben lévő rendezvény terem a tartós bérlők számára is rendelkezésre áll. Az épület közlekedési szempontból akadálymentesített. Az épületen belüli mozgást két lift segíti. Az irodaház minden szintjén étkezőt, melegítő konyhát vehetnek igénybe a bérlők és az egyetemi dolgozók.

A Miskolci Egyetem E/7 épületben, jó infrastruktúrájú, ügyfélparkolóval rendelkező, igényesen felújított irodaházban, 15 nm-es, klímás irodahelyiség 10 EUR/nm/hó bérleti díjért (plusz üzemeltetési költség) hosszútávra kiadó! Az irodaházban portaszolgálat, elektronikus beléptetési rendszer, posta-szolgáltatás, étterem és egy 20 fő befogadására is alkalmas tárgyaló áll rendelkezésre! Tágas konyhahelyiség az irodához közel a folyosó közepén található. Az iroda 6 perc sétára található a Kemény Dénes Városi Sportuszodától és pár percre az UNIHotel földszintjén található UNIGYM egyetemi konditeremtől és a Lidl áruháztól. Barátságos park környezetben, sétálóövezet közelében.

Több egymás melletti 30 nm és 15 nm-es kiadó iroda található az épületben.

Infrastruktúra:
Recepció
Étterem
Kávézó terasszal
12 órás portaszolgálat
Díjmentes parkolóövezet
Konditerem
Konferenciaterem
Vendégparkoló
Kerékpár tárolási lehetőség
Bankautomata
Kártyás beléptetés
Park
Posta

További részletekkel kapcsoltban kérem keressen. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 350108


Elhelyezkedés

Miskolc, Egyetemváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6500192


+36 30

Ingatlannet kód: NET6500192


Az általad megtekintett kiadó miskolci (Egyetemváros) iroda 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 15 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda bérleti díja 3,89 ezer Ft, négyzetméter ára 260 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 89%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sipos Imre referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500192. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.