star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Székesfehérvár

  • 69 m²

    alapterület

Bérleti díj:

172,5 ezer Ft

Kiadó iroda Székesfehérvár

  • 69 m² alapterület

  • Kiadó iroda Székesfehérvár

  • 69m²


Ár:

172 500 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Bip-003295. Belvárosban a Gyümölcs utcában háromszintes irodaházban irodák kiadók!

A hirdetésben szereplő iroda 69m2 alapterületű és a második emeleten található. A bérlemény elosztását tekintve egy tágas, egylégterű irodahelyiségből, egy teakonyhából, valamint egy a folyosón található, sajáthasználatú mosdóból áll.
A klimatizált iroda risztóval felszerelt, fűtéséről és a melegvízről önállóan mérhető gázkazán gondoskodik. Az épületben lift nincs. Parkolás az épület előtt az utcán lehetséges.

Bérleti díj: 2500 Ft/m2/hó (nem áfás) +rezsi +2 hónap kaució

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 358122


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Gyümölcs utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6565828


+36 20

Ingatlannet kód: NET6565828


Az irodáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda bérleti díja 172,5 ezer Ft, négyzetméter ára 2 500 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Märcz Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565828. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.