star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Tata

  • 30 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

110 ezer Ft

Kiadó iroda Tata

  • 30 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó iroda Tata

  • 30m²


Ár:

110 000 Ft

Az ingatlanról:

Zárt ipari-kereskedelmi területen irodaházban emeleti iroda kiadó!
Azonnal költözhető!!!
Kiadásra kínáljuk TATÁN autópályához és bevásárló központhoz közeli, jó megközelíthetőséggel bíró, zárt ipari területen álló irodaházban 4db 30 nm-es irodahelyiséget.
Jellemzők
- jól megközelíthető –autópályához közeli-
- Folyamatos esztétikai és műszaki felújításokon átesett
- irodánkként vizesblokkokkal, teakonyha kialakítási lehetőséggel
- gáz központi fűtéssel ellátott
- klimatizált
- Zárt, őrzött ipari terület
Bérleti díj:110.000Ft + Áfa (TELJES REZSIVEL EGYÜTT ÉRTENDŐ)
2 havi kaució szükséges
Amennyiben az Ön vállalkozásának egy igényes ,modern, jó helyen lévő irodát keres vagy ha a leírtak alapján felkeltettük az érdeklődését,akkor hívjon és megmutatjuk!

Szabó Szilvia

Tel::06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6538986


Az általad megtekintett kiadó tatai iroda 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Az iroda bérleti díja 110 ezer Ft, négyzetméter ára 3 667 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538986. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.