star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budaörs, Kertváros

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

225 ezer Ft

Kiadó lakás Budaörs, Kertváros

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budaörs, Kertváros

  • 69m²


Ár:

225 000 Ft

Közös költség
Ft
Rezsi
25 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Építés éve
1990
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Panelprogramban részt vett
Igen
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

 

Budaörsön, a Kikelet utcában kiadóvá vált szeretett 69 nm-es téglalakásunk, egy családi ház 1. emeletén, lakás célú használatra, önmagára és környezetére igényes, tiszta, megbízható személy részére. A lakást 2, maximum 3 személy bérelheti, melyből egy, 10 év fölötti gyermek lehetséges. A lakás 2,5 szobás, barátságos, világos, jó beosztású, önálló közüzemi órákkal felszerelt.

Helységek: nappali, hálószoba, ½ szoba, előszoba, konyha-étkező, fürdőszoba, külön WC.

Belmagasság 3 méter, néhol kevés döntött rész is van. A 2 nagyszoba és a fél szoba is külön bejáratú, parkettás, zsalugáterrel, felszerelt, , a 2 nagyszoba nagyméretű beépített szekrénnyel ellátott. 

A konyhában beépített konyhaszekrény van és kisméretű étkezőasztal székekkel. Ágyat, ülőgarnitúrát, mosógépet, Tv-t stb. a személyes holmikat mindenkinek magának kell intézni. Cirkó-gázkazán szolgáltatja a fűtést és a melegvizet, villanytűzhely, kis méretű mosogatógép, mikró, hűtőszekrény fagyasztóval, 3 db légkondi tartozéka a lakásnak.  Kiépített Vodafone kábel van a lakásban.

A lakáshoz kerthasználat is lehetséges.  Parkolni ingyenesen a ház előtt, vagy a szomszéd mellékutcában lehet. A lakás június 1-től hosszú távra (min. 12 hónap) kiadó, 225 ezer Ft / hónap + rezsi áron. 2 havi kaució (2 havi bérleti díjjal egyenértékű összeg) + az első havi bérleti díj + Közjegyzői  Kiköltözési Nyilatkozat szükséges a beköltözés előtt. 

Fontos: A lakás élettér és nem buli helyszín, nem foglalja magába a bandázást. Normális életvitelű, fizetőképes bérlőt keresek. Dohányzás és bármiféle állat tartása nem lehetséges.

Nem szeretnék ingatlanközvetítői segítséget igénybe venni. Köszönöm a megértést.

További részletekért : +36 30 9416 196


Elhelyezkedés

2040, Budaörs, Kertváros, Kikelet utca 35/B 1.em


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6644310


Illéssy Flóra Anna

Illéssy Flóra Anna

Hirdető további ingatlanjai
Illéssy Flóra Anna

Illéssy Flóra Anna

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6644310

Illéssy Flóra Anna

Illéssy Flóra Anna

Hirdető további ingatlanjai
Illéssy Flóra Anna

Illéssy Flóra Anna

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budaörs, kertvárosi (Kikelet utca 35/B 1.em) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 225 ezer Ft, négyzetméter ára 3 261 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Illéssy Flóra Anna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644310. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.