star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 220 m²

    alapterület
  • 700 m²

    telek

Bérleti díj:

1,04 millió Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 220 m² alapterület
  • 700 m² telek

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 220m²


Ár:

1 043 928 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretne egy gyönyörű zöldövezeti környezetben, panorámás lakásban élni? A garázs vagy a duplakomfort a fontosabb? Itt nem kell választania! Amennyiben felkeltette érdeklődését, olvassa tovább!

A II. kerület, Selyemakác lakóparkban csendes, zöld, barátságos környezetben, KIADÓ egy PANORÁMÁS telken, újszerű, napfényes, 5 szobás, duplakomfortos, 220 nm-es kertkapcsolatos lakás!

A kiadó ház (1. épület) bérleti díja:
2.200,- EUR/hó + ÁFA/ház
+ közös költség 100,- EUR/hó + ÁFA/ház
+ rezsi költség/ház

A lakáshoz tartozik külön garázs, ami két kocsi befogadására alkalmas.

A lakópark Budán, a II. kerületben, a Szépvölgyi út közelében található. A páratlan panorámájú telek a Hármashatár-hegyen, egy természetvédelmi terület szélén húzódik. A parkot övező gyönyörű erdő kiránduló útjaival és tisztásaival kellemes kikapcsolódásra ad lehetőséget a szép környezetre vágyó bérlőknek. Különösen ideális a környezet gyermekes családok részére. A házakhoz és a lakásokhoz önálló kertrész tartozik. A kertek gondozására, a hó eltakarítására és a kisebb javítások elvégzésére gondnoki szolgálat áll rendelkezésre.

Műszaki leírás:
A szobák parketta burkolattal, a többi helyiség pedig járólappal lett burkolva. A lakásban fa nyílászárók vannak. A konyha felszereltségéhez tartozik mosogatógép, tűzhely és elektromos sütő, valamint pakolós tároló szekrények. A lakásban a fűtés gázcirkóról történik.

Feltételek:
A lakás azonnal költözhető. A beköltözéshez 3 havi kaució, valamint 1 havi bérleti díj megfizetése szükséges. A belső falak színét a bérlő választhatja ki.

Környék:
Az ingatlan zöldövezeti elhelyezkedése ellenére elérhető távolságra a környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges közelben boltok, szupermarketek, kávézók, éttermek, edzőtermek, drogériák, bankok, közintézmények, egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák.

Közlekedés:
Pár perc sétára található a 65-ös busz.

Ajánlom:
Ajánlom kis családosoknak, pároknak, a kiváló elosztás, a jó tömegközlekedés és a jól ellátott környék miatt!

Ha ilyen lakást keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!
Kiadó az Ön lakása is?

KIADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT is!
Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!
Kellemes napot!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655374


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655374


A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². A téglalakás bérleti díja 1,04 millió Ft, négyzetméter ára 4 745 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oláh Dorina referens a Szabó Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655374. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.