star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

180 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 35m²


Ár:

180 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Legyen Ön a bérlője ennek az íZLÉSESEN KIALAKTOTT ingatlannak!
Kiadó a II. kerület legjobb részén a Millenáris park és a Mammut szomszédságában egy 35nm-es, I.EMELETI minden igényt kielégítő, KIFEJEZETTEN JÓ ÁLLAPOTÚ, világos ingatlan 1, vagy 2 fő részére. A KLIMATIZÁLT lakás praktikusan lett kialakítva, figyelembe véve minden lakói igényt.
A lakás méretéhez képest kifejezetten jó elosztású. A lakásba lépve egy előtérbe lépünk, ahol a gépészet mellett helyet kapott a MOSÓ és a SZÁRíTÓGÉP is.
Továbbhaladva egy konyhába és étkezőrészbe lépünk. A konyha TELJESEN FELSZERELT. A konyhából a fürdőszobába, illetve a szobába juthatunk.
A szoba KIFEJEZETTEN TÁGAS (23nm-es). A tulajdonos kifejezetten igényesen rendezte be a lakást és egyedileg tervezett és gyártatott DíSZLÁMPÁKKAL SZERELTE FEL.
A fürdőben ÉPíTETT ZUHANY került kialakításra. További extra a FALRA SZERELT HAJSZÁRíTÓ is.
Az ingatlan teljes mértékben felszerelt (Bosch mosógép, Bosch szárítógép, hűtőszekrény, ,mikrohullámú sütő, ágy , kisasztal, nagy szekrények, kinyitható ágyneműtartós ágykanapé, fotelek,stb..).
A fűtésről és a meleg víz előállításáról kombi cirkókazán gondoskodik.
A mérőórák egyediek, A REZSI KIFEJEZETTEN ALACSONY, mivel az ingatlan minden irányból körbefűtött és a szobai ablakokat THERMO ÜVEGEZÉSSEL látták el!

Kifejezetten ajánlom azoknak, akik szeretnének ÉLVEZNI A KIVÁLÓ LOKÁCIÓ minden előnyét és a ZÖLDÖVEZET KÖZELSÉGÉT.
A Széll Kálmán tér 2 perces sétára található, ahol metró és számos busz, valamint villamosjárattal juthatunk el a város számos pontjába.
A környéken számtalan hangulatos étterem, kávézó, pub található.

Nemdohányzók jelentkezését várjuk. A lakásban háziállat tartása nem megengedett.
Hívjon, ha nem szeretne lemaradni erről az egyedüli lehetőségről!

Bérleti díj:
180.000 ft+rezsi
+közös ktg.: 16.000Ft


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6659124


+36 70

Ingatlannet kód: NET6659124


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 180 ezer Ft, négyzetméter ára 5 143 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyimesi Péter referens a Turbo360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.