star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Miskolc, Tampere városrész

  • 29 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

110 ezer Ft

Kiadó lakás Miskolc, Tampere városrész 1. kép

Kiadó lakás Miskolc, Tampere városrész

  • 29 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó lakás Miskolc, Tampere városrész

  • 29m²


Ár:

110 000 Ft

Közös költség
5,5 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Emelet
tetőtér
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Kiadó modern és felszerelt, új bútorokkal berendezett, gépesített lakás, mely ideális otthont biztosít egy vagy két fő részére Miskolc-Rózsadombján csendes, tiszta környéken. A lakás 4. emeleti, tetőtéri, így csodálatos kilátás nyílik az Avasi kilátóra és a városra. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!Az épület az Arborétum mellett található, illetve könnyed sétára az Avasi kilátótól, környezetében Ingyenesen lehet parkolni az év minden napján. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a belváros is 10-15 perc sétával elérhető. Miskolc nevezetességei és a Miskolci Egyetem is rövid távolságra van.Felszereltség:- SMART LED TV, gardrób szekrény, komód, tv szekrény, étkező asztal székekkel, íróasztal forgószékkel. Az ablakok fényzáró rolettával felszereltek. Nagy méretű kényelmes ágy: 180x210 cm Cardo matraccal.- Főzőlap, sütő, fagyasztó+hűtő, mikrohullámú sütő, gofri sütő, edények, étkészletek. Spájz is tartozik a konyhához!- Előszobai ruha és cipő tároló paddal.- Fürdőszobai tárolók, törölköző szárító, mosógép, nagy méretű kád. Külön helységben kézmosó és wc.- Dekorációs elemek: képek, szőnyegek.- Saját Tároló a földszinten biciklik, illetve lakásban nem mindig szükséges holmik elhelyezésére is.Egyéb fontos információk:- Kulturált lakóközösség.- Munkaszerződéssel vagy egyetemi iskolalátogatási igazolással rendelkezők előnyben!- A lakásban VODAFONE szolgáltatás van.- Kisgyermekesek nem ajánlott.- Háziállat nem hozható.- Az ingatlanban a dohányzás nem megengedett.- A lakást csak a már meglévő bútorokkal együtt szeretném bérbe adni, elszállításukra nincs lehetőség.A bérlés kezdetekor 1 havi albérleti díj és 2 havi kaució fizetendő. Minimum bérlési idő 12 hónap.Amennyiben további részletek érdeklik, telefonon 8:00-20:00 között kereshet a megadott elérhetőségemen.Ingatlanközvetítők ne keressenek!


Elhelyezkedés

3529, Miskolc, Tampere városrész, Perczel Mór utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6636927


+36 30

Ingatlannet kód: 6636927


Az általad megtekintett kiadó Miskolc, Tampere városrészi (Perczel Mór utca ) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 29 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás bérleti díja 110 ezer Ft, négyzetméter ára 3 793 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant tothome hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636927. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Tampere városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.