star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Miskolc

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

48 ezer Ft

Kiadó lakás Miskolc

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Miskolc

  • 63m²


Ár:

48 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc Avas városrész kedvelt részén, egy 10 emeletes PANELPROGRAMON átesett panelépítésű társasház földszintjén, egy 63 m2 alapterületű 3 szobás felújított lakásban, CSAK 1 SZOBA a nappali ( nagyszoba) kiadó!

Helyiséglista: előszoba, 3 db szoba, erkély, fürdőszoba, wc helyiség, konyha!

Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek reluxával ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! A villamos hálózat cserélve lett! Fűtése mért távhő jellegű, elzárható szabályozható a hőleadás új lapradiátorokkal történik! A szobák külön nyílnak, laminált lappal borítottak falaik festettek! A többi helyiség járólappal burkolt! A nappalihoz erkély tartozik! A fürdőszoba is felújított, a vízvezetékek cseréje megtörtént! A wc külön helyiségben kapott helyet! A konyha nagyméretű, benne egyedi konyhabútor található meg!
A társasház tiszta csendes a lakóközösség kiváló! Parkolás ingyenes! Közelben megtalálhatóak boltok, iskola, buszmegálló!
2 havi kaukció szükséges! Azonnal költözhető!

Amennyiben több információra lenne szüksége, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608387


+36 70

Ingatlannet kód: NET6608387


Az általad megtekintett kiadó miskolci panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A panellakás bérleti díja 48 ezer Ft, négyzetméter ára 762 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 66%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608387. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.