star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Szolnok, Belváros

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

100 ezer Ft

Kiadó lakás Szolnok, Belváros

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Szolnok, Belváros

  • 56m²


Ár:

100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda bérlésre kínálja a Szolnok belvárosában lévő lakást!A Szolnok belvárosi lakás főbb jellemzői:- csúszózsalus , 1985-ben épült 4 emeletes társasház 3. emeletén helyezkedik el- 56 m2-es nettó alapterületű, jó állapotban lévő lakás- előszoba, közlekedő, nappali szoba, hálószoba, konyha-ebédlő, kamra, fürdőszoba és külön illemhelyiség jellemzi- a nappali szobából egy 4 m2-es erkély nyílik, mely az utcára néz- a szobák laminált parketta burkolatot, míg a többi helyiség járólapot kapott- a lakás dél-nyugati fekvésű, jó fényviszonyokkal rendelkezik- a fűtésről egyedileg szabályozható gázkonvektorok gondoskodnak- az utcára nyíló erkélyajtó és az ablakok is hő-és hang szigeteltek, a többi nyílászáró fából készült- mindegyik ablak redőnnyel ellátott- a kisebb szobában klíma biztosítja a hűtést a nyári melegben- a társasház lépcsőházában a felújítási alapból a lépcsőház nyílászárói is műanyagra lettek cserélve 2018-ban- a stangokat a teljes házban 3 éve cserélték- a lakáshoz tartozik egy közös tároló is- a közös költség havi 9.120,-Ft, amely a következő szolgáltatásokat tartalmazza : lépcsőház takarítása, közös villany használat , szemétszállítás, alapbiztosítás, valamint 3.000,-Ft/hó a felújítási alapba- a parkolás a ház mögött térítésmentes- az ingatlan tehermentes és 2024.június 1-től bérelhező- közelben buszmegálló, általános iskolák, óvoda, élelmiszerbolt és gyógyszertár.- minimum 1 éves bérleti szerződést köt a tulajdonosKettő havi kaució, egy havi bérleti díj és egy havi közös költség letételével bérelhető!Amennyiben a 155805657 számú Szolnokon lévő kiadó lakás, vagy bármely az irodánk kínálatában lévő ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!Kollégáim ingyenes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére!CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
4m²
Közlekedő
3.8m²
Konyha
8.1m²
Kamra
1m²
Wc
0.8m²
Fürdőszoba
3.2m²
Szoba
12.5m²
Szoba
19m²
Előszoba
3.88m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655555


+36 20

Ingatlannet kód: NET6655555


Az általad megtekintett kiadó Szolnok, belvárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A panellakás bérleti díja 100 ezer Ft, négyzetméter ára 1 786 Ft. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.