star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Tata

  • 38 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

190 ezer Ft

Kiadó lakás Tata

  • 38 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Tata

  • 38m²


Ár:

190 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában kiadó Tata központi részén, a Thury György utcában lévő, felújított, részben bútorozott, 38 nm-es, egyedileg átalakított ingatlan. A napfényes, zöldövezeti lakás családi házas övezet mellett, egy 4 emeletes társasház negyedik emeletén helyezkedik el. Helyet kapott benne egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, gardrób, közlekedő, fürdőszoba, WC és egy nagy erkély. Az erkélyen élvezhető a természet látványa, a csend és a nyugalom. A nappali bútorzata modern, a konyhabútor beépített, gépekkel felszerelt (mosogatógép, főzőlap, sütő, elszívó), a bútorhoz pult és 2 db bárszék is tartozik. A lakásban található különálló helyiség tárolásra, vagy akár ruhásszekrénynek is használható. A fürdőszobában sarokkád ad lehetőséget a lazulásra, felfrissülésre, a mosdóhoz alsószekrény és tükör biztosított. Az előszobában cipősszekrény segíti a rendet. A szobák laminált padlóval a többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegéről távhő gondoskodik, hőleadás egyedi mérővel ellátott radiátorokkal történik.  A nyári melegben klíma segíti a megfelelő hőmérséklet beállítását. A háztartási melegvizet villanybojler biztosítja. Az ablakok műanyagok, redőnnyel felszereltek. Az erkélyen kitekerhető napellenző segíti az árnyékolást.
A társasház tiszta, rendezett. Az épület szigetelt, külső belső nyílászárók cseréje megtörtént.  Közelben minden megtalálható, amire a mindennapokban szükség van (vásárlási lehetőségek, piac, iskola, óvoda, orvosi rendelő, Művelődési Ház) Közlekedés szempontjából kiváló, rövid sétával elérhető, buszmegálló és a buszpályaudvar, autóval az M1 autópálya pár perc alatt megközelíthető.
Rövid sétával elérhető a Vár és az Öreg-tó, melyet a tavon telelő vadludak tesznek híressé. A vizek városaként is emlegetett Tata és környéke számos kulturális és sportprogram, valamint turisztikai látványosság helyszíne.

Bérleti díj: 190.000.- Ft/hó + rezsi. A közösköltség 6.600.- Ft/hó.

Az ingatlanba kisállat nem hozható, dohányzás nem megengedett.

Jöjjön el, nézze meg! További információért forduljon irodánkhoz bizalommal!

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA
ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,
független banki ügyintéző ajánlásával
SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Természetre néző.


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6656706


Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6656706

Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó tatai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás bérleti díja 190 ezer Ft, négyzetméter ára 5 000 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth-Ágoston Vivien hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656706. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.