star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

700 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 100m²


Ár:

700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretnének egy tágas, jó elrendezésű, felújított, luxus minőségű lakásban élni? Egyedül, vagy párjával szeretne egy ideális otthont teremteni? Fontos a jó tömegközlekedés és a környék remek ellátottsága? Itt nem kell választania, amennyiben felkeltette érdeklődését, olvassa tovább!

Kizárólagos hirdetés, csak a Mi kínálatunkban!

HOSSZÚTÁVRA KIADÓ a VI. kerületben, a Bajza utcában, nappali plusz 2 szobás, 100 nm-es, belsőépítész által impozánsan felújított, padlófűtéses, erkélyes, polgári luxuslakás, egy szintén felújított liftes társasházban.

A lakás kiskutyával és cicával nem költözhető!

Lakás elrendezése:
A lakásba belépve a tágas előtérbe érünk. Tovább haladva a közlekedőről nyílik a fürdőszoba, ami káddal és zuhanyzóval is ellátott. Valamint egy külön nyíló mellékhelyiség is van. A fürdőszobával szemben található a vendég szoba és mellette pedig a mosókonyha. tovább haladva az erkélyes, amerikai konyhás nappali, ahonnan nyílik a hálószoba, ami egy hatalmas gardrób szekrénnyel felszerelt.

Helyiség:
Előszoba
Mosókonyha
Szoba
Nappali
Erkély
Szoba
Gardrób
Fürdőszoba
WC

Műszaki leírás:
Az ingatlan felújított állapotnak örvend. A szobák és a többi helyiség is laminált padlóburkolattal lett burkolva. A konyha felszereltségéhez tartozik egy mosogatógép, tűzhely és sütő, valamint tároló szekrények. A lakásban a fűtés padló fűtés. A közös költség 29.549 Ft, ami tartalmazza a víz fogyasztást.

Környék:
Kiváló szórakozási, bevásárlási és sportolási lehetőségek jellemzik a környéket. A Városliget, Oktogon, Nyugati pályaudvar és a West End City Center bevásárló központ, pár perc sétával könnyen elérhetőek. Ezen kívül számos óvoda, iskola, kávézó, étterem, mozi, színház, üzlet, élelmiszer bolt, közért és edzőterem található a környéken.

Közlekedés:
Remek tömegközlekedés jellemzi a környéket. Pár perc sétára található számos busz (105, 210, 210B), villamos (70, 78), trolik (75,76), éjszakai járatok, valamint az M1-es metró.

Feltételek:
A kaució kéthavi bérleti díj összege, amely az első havi bérleti díjjal egyidejűleg fizetendő.
Minimumbérlési idő egy év.

Parkolás:
Közterületen fizetős övezetben.

Ajánlom:
Azoknak a egyedülállóknak, pároknak, akik szeretnének egy tágas lakásban jól ellátott környéken lakni.

Ha ilyen lakást keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT,
JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!

Kiadó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?

KIADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT is!
Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Kellemes napot!


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657071


Az általad megtekintett kiadó Budapest, VI. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². A téglalakás bérleti díja 700 ezer Ft, négyzetméter ára 7 000 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Oláh Dorina referens a Szabó Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657071. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.