star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Balatonfüred

  • 195 m²

    alapterület

Bérleti díj:

700 ezer Ft

Kiadó üzleti Balatonfüred

  • 195 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Balatonfüred

  • 195m²


Ár:

700 000 Ft

Az ingatlanról:

Balatonfüred forgalmas részén, igényesen kialakított, több utcafronti üvegfelülettel rendelkező üzlethelyiség kiadó. A bérelhető ingatlan elegáns, korszerű épületben helyezkedik el. Elsősorban olyan üzleti célra ajánlom, amely vonatkozásában fontos az igényes környezet, a központi elhelyezkedés. Az üzlettér 160 m2, melyhez 35 m2-es raktár, teakonyha, illetve mellékhelyiségek tartoznak. Az üzlet megközelítése utcafronti, fotocellás ajtó került beépítésre. A raktár az üzlettéren keresztül és külön bejáraton keresztül is megközelíthető. Hívjon, ha Balatonfüred legjobb üzlethelyiségét keresi! A bérleti díj 700.000, forint + Áfa/ hó. A bérléshez a bérleti díjon felül két havi kaució megfizetése szükséges.


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497886


Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


200 000 Ft

Balatonfüred

  • Alapterület: 32m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497886

Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 195 m². Az üzlethelyiség bérleti díja 700 ezer Ft, négyzetméter ára 3 590 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss-Trnka Zsuzsanna referens a Társ Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6497886. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.