star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Debrecen

  • 167 m²

    alapterület
  • 8

    szoba

Vételár:

130 millió Ft

Eladó üzleti Debrecen

  • 167 m² alapterület
  • 8 szoba

  • Eladó üzleti Debrecen

  • 167m²


Ár:

130 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Debrecen üzlet eladó!

Kiadásra kínálunk Debrecenben, az abszolút Belvárosban egy 167 m2-es utcafronti, kiváló állapotú üzletet!

Maga az üzlet a Piac utcától 50 m-re, a belváros szívében található.

Állapotát tekintve kiváló.

Befektetők, vállalkozók kifejezett figyelmébe ajánlom, de alkalmas lehet irodának, orvosi rendelőnek, vagy akár magánszálláshelyként is is azok számára, akik kedvelik, hogy minden könnyen megközelíthető az ingatlan elhelyezkedése , adottságai alapján.

Az ingatlanban 8 helyiség található, egy cca. 35 m2-es előtér, folyosó, külön helyiségben női, illetve férfi mosdó, valamint zuhanyzók, szobák.

Önálló kazánról gázcirkó fűtéssel rendelkezik, radiátoros hőleadással, minden helyiség külön szabályozható.

Az ingatlan vastag tégla falazattal épült, mely jól szigetelt, de belső szigetelése is van, így klímája télen , nyáron is kifejezetten kellemes.

A helyiségek, (8 szoba, valamint fürdő, wc-k, ) a folyosóból nyílnak, külön bejáratúak, különböző mérettel rendelkeznek. ( 10 m2- 14 m2 )

Üzleti tevékenység, szolgáltatás, de akár több generáció lakhatására , valamint szálláshelynek, rendelőnek, irodának is alkalmas .

Riasztó és szellőztető rendszer kiépítésre került.

A villanyhálózat felújított.

Led világítás mindenhol.

A valódi belmagasság 4,10 m , jelenleg normál méretre le van hozva, de az ingatlan ezen adottságai lehetővé teszik a galéria kivitelezését is.

Rendezett tulajdoni viszonyok.

További kérdéseire készséggel válaszolok!


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539289


Rózsa Otthon Ingatlaniroda

Rózsa Otthon Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Rózsa Otthon Ingatlaniroda

Rózsa Otthon Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539289

Rózsa Otthon Ingatlaniroda

Rózsa Otthon Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Rózsa Otthon Ingatlaniroda

Rózsa Otthon Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó debreceni üzlethelyiség 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 778 443 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Rózsa Otthon Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539289. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.