star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Kaposvár

  • 34 m²

    alapterület

Bérleti díj:

120 ezer Ft

Kiadó üzleti Kaposvár

  • 34 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Kaposvár

  • 34m²


Ár:

120 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Üzlethelyiség a belvárosban Kiadó!

Kaposvár belvárosában, a Kossuth tér közvetlen közelében, a Zárda utca elején bérleti hasznosításra ajánlunk egy 34 m2 alapterületű üzlethelyiséget.

Az ingatlan egyaránt alkalmas kereskedelmi, szolgáltató, irodai, sőt vendéglátóipari tevékenység folytatására (az üzlet korábban pizzériaként működött). Az ingatlanhoz tartozik egy belső terasz, mely jó időben alkalmas asztalok kihelyezésére.

Az üzlet két havi kaució megfizetése mellett, csak hosszabb távra (minimum egy év) vehető bérbe. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359749


Elhelyezkedés

Kaposvár, Zárda utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587611


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587611


Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség bérleti díja 120 ezer Ft, négyzetméter ára 3 529 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Pető Tamás referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587611. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.