star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Szigetszentmiklós

  • 89 m²

    alapterület

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó üzleti Szigetszentmiklós

  • 89 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Szigetszentmiklós

  • 89m²


Ár:

350 000 Ft

Építés éve
2005
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Kiadó üzlethelyiség, forgalmas helyen a városközpontban!

 

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Szigetszentmiklós frekventált belvárosi részén, főút mellett egy utcafronti 89 m2 nagyságú, 2 szintes téglaépítésű üzlethelyiséget.

 

Az üzlet kialakítása a földszinten: ~31 m2-es üvegkirakattal ellátott eladótér, 2 db próbafülke, lépcsőtér, mosdó és WC.

 

Az emelet ~49 m2-es, amely kiválóan alkalmas tárgyalónak, raktárnak vagy egyéb célzatra. Jelenleg egy teakonyha, raktár, társalgó, és WC került kialakításra. 

 

Az üzlet saját mérőórákkal rendelkezik, a fűtésről hűtő-fűtő klíma gondoskodik, radiátorok helyének kialakítása megtörtént. Biztonsági szolgálathoz bekötött riasztó berendezés. Parkolás az üzletek előtt ingyenes.

Kiváló befektetés bármilyen kereskedelmi tevékenységre, szolgáltatásra vagy irodának.

 

További kérdések esetén állok rendelkezésére! 

 

Irodáink:
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6550969


+36 20

Ingatlannet kód: NET6550969


Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa egyéb. Az üzlethelyiség bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 3 933 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Szincsák Eszter referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550969. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.