star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Szolnok, Belváros

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

150 ezer Ft

Kiadó üzleti Szolnok, Belváros

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó üzleti Szolnok, Belváros

  • 76m²


Ár:

150 000 Ft

Építés éve
1960
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda bérbeadásra kínálja Szolnokon, a volt Gólya ABC környékén egy 76 m2 nagyságú üzlethelyiséget.Az üzlethelyiség jellemzői:- korábban pékségként működött  az üzletet- az épület bejárata a Baross útra néz- az üzlethelyiség pontos mérete 76 m2- tégla építésű, cserép tető,  nikecell szigetelés- ipari árammal ellátott- az ingatlan fűtése klímával oldható meg- a szükséges szociális helységekkel (WC, zuhanyzó) az üzlethelyiség rendelkezik- az üzlethelyiség megközelíthetősége nagyon jó- Szolnok városközpontjához közel, az üzlethelyiség forgalmas helyen  található, ez jó üzleti lehetőséget biztosít.-Az ingatlan bérleti díja 150.000 Ft + rezsi/hóAmennyiben a 55804871-es számú  üzlethelyiség, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy várom jelentkezését! Kérem, keressen bizalommal./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!!


Helyiségek

Előszoba
2.22m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
4m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6441306


+36 20

Ingatlannet kód: NET6441306


Az általad megtekintett kiadó Szolnok, belvárosi üzlethelyiség 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. Az üzlethelyiség bérleti díja 150 ezer Ft, négyzetméter ára 1 974 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Zita referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6441306. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.