star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Veszprém

  • 230 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1,8 millió Ft

Kiadó üzleti Veszprém

  • 230 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Veszprém

  • 230m²


Ár:

1 800 000 Ft

Az ingatlanról:

MÁR CSAK 3 DARAB KIADÓ INGATLAN VÁRJA BÉRLŐIT!
VESZPRÉM BELVÁROSÁBAN MOST FELÉPÜLT EXKLUZÍV IRODAHÁZBAN KÍNÁLUNK HOSSZÚ TÁVÚ BÉRLETRE IRODÁKAT ÉS ÜZLETEKET. A MEGYESZÉKHELY LEGJOBB LOKÁCIÓJÁBAN, A BUDAPESTI ÚT ÉS ADY ENDRE ÚT SARKÁN, MELY MÁRA A VÁROS ÜZLETI ÉS HIVATALI KÖZPONTJÁVÁ VÁLT. MEGKÖZELÍTÉSE AUTÓVAL, TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL ÉS GYALOGOSAN IS KIVÁLÓ. AZ IRODAHÁZ 21 DARAB SAJÁT PARKOLÓVAL RENDELKEZIK. AZ ÉPÜLET MELLETT KÖZVETLENÜL EGY ÚJ 150 FÉRŐHELYES PARKOLÓ ÁLL RENDELKEZÉSRE.AZ IRODÁKAT ÉS ÜZLETEKET MAGÁBAN FOGLALÓ 3 SZINTES, KÖZEL 1.500 NM-ES KOMPLEXUM 2023. ÉV VÉGÉN KÉSZÜLT EL. AZ ÉPÜLET MEGJELENÉSÉBEN A VÁROS LEGIMPOZÁNSABB ÜZLET- ÉS IRODAHÁZA, EGYEDÜLÁLLÓ MEGOLDÁSOKKAL, MINT PL. A HOMLOKZATON LÁTHATÓ ÜVEG LÁTVÁNY LIFT. AZ ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK ÉS FELHASZNÁLT ANYAGOK A JELENLEGI CSÚCS KATEGÓRIA, MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL, A+ ENERGETIKAI BESOROLÁSSAL. A HÁZBAN PADLÓFŰTÉS ÉS MENYEZET HŰTÉS BIZTOSÍTJA A TELJES KOMFORTOT, HŐSZIVATTYÚVAL ÉS MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL.A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ INGATLAN A FÖLDSZINTEN HELYEZKEDIK EL, UTCAFRONTOS (UTOLSÓ LEHETŐSÉG A FÖLDSZINTEN) NAGYSÁGA:223 NM. BÉRLETI DÍJ: 4.666 EUR/HÓ + REZSI + ÁFA. KAUCIÓ SZÜKSÉGESFÖLDSZINTI ÜZLETHELYISÉG: KIVÁLÓAN ALKALMAS PÉNZINTÉZETNEK, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYSÉGNEK, VENDÉGLÁTÁSRA, EGYÉB CÉLRA:TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS EGYEZTETÉS ÜGYÉBEN SZÍVESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSRE.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS EGYEZTETÉS ÜGYÉBEN SZÍVESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSRE.


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6498242


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6498242

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Az üzlethelyiség bérleti díja 1,8 millió Ft, négyzetméter ára 7 826 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 58%-kal magasabb. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6498242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.