star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 92 m²

    alapterület

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 92 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Budapest, XVIII. kerület

  • 92m²


Ár:

300 000 Ft

Az ingatlanról:

A XVIII. kerület Lipták telepi részén kiadó egy 92 m2-es földszinti, kirakattal rendelkező üzlethelyiség. Az üzlet közvetlen Üllői úti bejárattal rendelkezik.

Az ingatlan jó állapotú. Elosztását tekintve egy üzlettérből, két iroda helyiségből, étkezőből és mosdóból áll. A bérleti díj összege 300.000 Ft+ÁFA+rezsi. A közös költség 24.548 Ft, amely az általános díjak mellet a víz fogyasztást tartalmazza. Az ingatlan 2 havi kaució+1 tárgyhavi bérleti díj ellenében gyorsan birtokba vehető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatás jellegűek.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Liptáktelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6562613


+36 30

Ingatlannet kód: NET6562613


Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m². Az üzlethelyiség bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 3 261 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrinci Házak Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562613. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.