star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ábrahámhegy

  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

26 millió Ft

Eladó földterület Ábrahámhegy

  • 1 400 m² telek

  • Eladó földterület Ábrahámhegy


Ár:

26 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Egy művelés alól kivett, zártkerti, 1400 nm-es telket kínálunk megvételre Ábrahámhegy balatoni panorámával rendelkező dűlőjében.
Az ingatlan jól megközelíthető, táj- és tópanorámás, csendes övezetben, D-i fekvéssel.
A villany a telekre bekötve, vezetékes víz az utcában van.
Szabályos négyzetes alakú telek, 2 teraszon szinte sík terepen. A telket egy hatalmas diófa és néhány termő gyümölcsfa gazdagítja.
Elvehetetlen kilátás a Balatonra, egészen a fonyódi túlpartig.
Az ingatlanra a helyi építési szabályzat szerint jelenleg nem lehet építeni, annak feltétele az 1500 négyzetméteres telekméret lenne.
Ha fontosabb a Balaton látványa, mint a rideg kőfalak, amik a panorámát csak leszűkítik, ha beéri egy lakókocsival, jurtával, glampinggel, Öné a világ!
Fiataloknak, befektetőknek tökéletes választás! A strand gyalog 20 perc.
Ábrahámhegy különleges település, kicsit Káli-medence, kicsit szőlőhegy, kicsit balaton-parti üdülő. A természet, az ember, és a táj harmóniája, a tó ezer arca, a csend és a nyugalom jellemzi. Minőségi pihenést, nyugalmat ígér szépségével.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Villanyáram: van.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Ábrahámhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488862


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488862

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 400 m². A telek ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 18 571 Ft, ami az Ábrahámhegyi átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Katalin referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ábrahámhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.