star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ádánd

  • 384 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó földterület Ádánd

  • 384 m² telek

  • Eladó földterület Ádánd


Ár:

25 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt az ÉPÍTÉSI TELKET ÉPÍTŐANYAGGAL ÉS LAKÓHÁZ ENGEDÉLYEZÉSI TERV DOKUMENTÁCIÓJÁVAL EGYÜTT ÁDÁNDON!
A Balatontól 9 km-re fekvő Ádándon a Széchenyi utcában eladó egy jó adottságokkal bíró, központ közeli, 384 m2-es, sík fekvésű, összközműves építési telek. Az ingatlanra egy 85 m2-es, nappali+kettő szobás családi ház engedélyezési tervei, valamint - a faanyag kivételével - a szerkezetkész megvalósításhoz szükséges építőanyagok /tégla, zsalukő, tetőcserép/ rendelkezésre állnak, értékük kb. 10,0 MFt., melyet a vételár tartalmaz.
Ádánd kedvelt falu, pár perc autóútra a siófoki Aranyparttól, a szabadstrandtól. A falu központja szintén pár perc, ahol orvosi rendelő, patika, posta, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda is megtalálható. Kivételes lehetőség, hasonló ingatlanok alig találhatóak már ebben a térségben!
Jellemzők:
- BALATON PART 9000 m,
- Telekméret: 384 m2, / 14,5 x 26,5 m /
- Lf-1-o falusias lakóövezeti besorolás, beépíthetőség 30%, megengedett építmény magasság 4,5 m.
- Víz-csatorna a telken,
- Gáz a telken,
- Villany a telken,
- Rendezett jogi helyzet.
Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető.
Az ingatlan vételára 25,0 MFt
Az ingatlan autóval Budapestről 1 óra alatt elérhető az M7 autópályáról.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált ÁDÁNDI építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Ádánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6531082


+36 30

Ingatlannet kód: NET6531082

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 384 m². A telek ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 65 104 Ft, ami az Ádándi átlaghoz képest 91%-kal magasabb. Az ingatlant Gálicz Zsolt referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531082. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ádánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.