star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Alcsútdoboz

  • 1 440 m²

    telek

Vételár:

6,3 millió Ft

Eladó földterület Alcsútdoboz

  • 1 440 m² telek

  • Eladó földterület Alcsútdoboz


Ár:

6 300 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Egy hétvége, reggel a birtokon, pazar zöld kilátással
Eladásra kínálunk Alcsútdobozon, a Cserhegyen lévő kivételes panorámával rendelkező, télen-nyáron állandóan is lakhatóvá tehető, komfortos lakókocsival, vagy konténeres megoldással egy bekerített telket. A hegy sajátosságának megfelelően a telek emelkedő, tele gyümölcsfákkal és egyéb fákkal beültetve. Ezeket bővítve lehet belőle akár egy jó termő gyümölcsös vagy egy gyönyörű díszkert. mindez egy vidéki romantikus hangulatban.Az ingatlan ára lakókocsival, teljes berendezéssel és felszereléssel értendő. A lakókocsi a feltett képen csak bemutató-minta egy cégtől akik ilyet készítenek.
Az általuk készített építmény mérete 660x230 cm plusz terasz, melyben nappali, egy nagy háló, egy kis szoba, és fürdő került elhelyezésre. A terasz szállításkor lebontható.
VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES
Érdeklődni Kardos Zsolt 06704262629


Elhelyezkedés

Alcsútdoboz, Virág utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6541636


+36 70

Ingatlannet kód: NET6541636

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 440 m². A telek ára 6,3 millió Ft, négyzetméter ára 4 375 Ft, ami az alcsútdobozi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kardos Zsolt referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541636. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alcsútdoboz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.