star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonakali

  • 867 m²

    telek

Vételár:

17 millió Ft

Eladó földterület Balatonakali

  • 867 m² telek

  • Eladó földterület Balatonakali


Ár:

17 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 1812-es számú, VÍZKÖZELI TELKÉT BALATONAKALIBAN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált BALATONAKALIBAN található VÍZKÖZELI TELEK jellemzői:- 867 m2 terület, ami a vasút és a Balaton között helyezkedik el- a Balaton kb. 150 m-re található- a terület mély fekvésű feltöltésre szorul - közvetlen út melletti ingatlan, közel téglalap formájú- V-t övezetbe tartozik (nem építhető) vízgazdálkodási terület- az ingatlan alkalmas lehet lakókocsival történő vízközeli pihenésre (horgászoknak, túrázóknak)- villany van a közelben - murvás úton könnyen megközelíthető - rendezett tulajdoni háttér - Balatonakali kedvelt a turisták és az ingatlant vásárlók körében-  A község területén 10 ifjúsági tábor, gondozott strand, parti sétány, kikötő, 3 nemzetközi kemping van. Nyáron kulturális programok, horgász és vízi sport lehetőség is fogadja a turistákat. A vendéglőkben magyaros ízekkel, a táj híres boraival fogadják a látogatókat. A vendégek magánszállásokat is igénybe vehetnek.- Amennyiben a 1812-es számú a CASANETWORK által kínált BALATONAKALI területén található VÍZKÖZELI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork - nekünk a a balatoni ingatlan az otthonunk!


Elhelyezkedés

Balatonakali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6027340


+36 20

Ingatlannet kód: NET6027340

A mezőgazdasági ingatlanról 34 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 867 m². A mezőgazdasági ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 19 608 Ft, ami a balatonakali átlaghoz képest 79%-kal magasabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6027340. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonakali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.