star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonalmádi

  • 897 m²

    alapterület

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonalmádi

  • 897 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatonalmádi

  • 897m²


Ár:

99 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Balatonalmádi csendes, természetközeli részén eladó örökpanorámás 897 m2 telek, ahol egy épülő lakóház helyezkedik el, melynek engedéllyel rendelkező terveit a tulajdonos adásvételkor a vevő rendelkezésére bocsájt.
Az ingatlan Lke2 övezetbe tartozik, beépíthetősége 20%, beépítési mód szabadon álló, maximális építmény magasság 5méter.
Villany, víz, csatornabekötéssel rendelkezik, igény esetén gázvezeték az utcában elérhető.
A terveken szereplő ház két szintre tervezett, a 94 m2-es alsó részen garázs és tágas tároló helyiségek, a 105nm-es emeleten amerikai konyhás nappali, három hálószoba, gardrób, fürdő wc-vel , háztartási helyiség, vendég wc, közlekedő és szélfogó, továbbá 40 m2 terasz, melyről csodálatos Balatoni panoráma tárul elénk.
Az építkezés készültségi foka kezdeti stádiumban van, a pinceszint falazásnál tart, így új tulajdonosa elképzelése és igénye szerint építheti fel álmai otthonát.
Balatonalmádi nagy ütemben fejlődő, forgalmas üdülőváros, a Balaton északkeleti öble közelében, az Öreg-hegynek a tóra leereszkedő lejtőjén fekszik a víz felé nyitottan, nyugati és északi oldalról dombokkal övezve.
Népszerű turisztikai célpont, nyaranta rengeteg izgalmas programot kínál az ide látogatók számára.
Ha szeretne a balatoni napfelkeltében és naplementében gyönyörködni, akkor erről a helyről minden nap megteheti. Hívjon és győződjön meg személyesen.
06 30 140 3328
Dream-Ing
Álomból otthont.


Elhelyezkedés

Balatonalmádi, Tűzmadár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514894


+36 30

Ingatlannet kód: NET6514894


A telekről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 897 m². A telek ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 111 371 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 80%-kal magasabb. Az ingatlant Eckert Eleonóra referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514894. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.