star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Bicske

  • 888 m²

    telek

Vételár:

1,8 millió Ft

Eladó földterület Bicske

  • 888 m² telek

  • Eladó földterület Bicske


Ár:

1 800 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Bicskén telek eladó


A Málé dűlőben, természet közeli, gyönyörű környezetben eladó egy 888 nm-es zártkerti telek. Az enyhén lejtős, külterületi ingatlanhoz közel egy halas-tó, ezért igény esetén, a hétvége horgászatra, partira is megosztható. Víz nincs, kút fúratható, villany az utcában, a közelben. Bicskére vissza néhány perces autóút vezet. Remek lehetőség ez a terület olyan építkezni vagy pihenni vágyó családoknak, akik csendes, nyugodt környezetben, mégis a fővároshoz közel szeretnék otthonukat, nyaralójukat kialakítani. További információért vagy időpont egyeztetésért kérem, keressen a megadott elérhetőségeken.
Érdeklődni Kardos Zsolt 06704262629


Elhelyezkedés

Bicske, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6108924


+36 70

Ingatlannet kód: NET6108924

A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 888 m². A telek ára 1,8 millió Ft, négyzetméter ára 2 027 Ft, ami a bicskei átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kardos Zsolt referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6108924. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bicske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.