star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Csókakő

  • 2 814 m²

    telek

Vételár:

14,8 millió Ft

Eladó földterület Csókakő

  • 2 814 m² telek

  • Eladó földterület Csókakő


Ár:

14 800 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínálja Csókakőn található zártkerti telkét.
Csókakő méltán híres az 1200-as években épült váráról, a Vértes adta csodálatos természeti környezetéről. A kék túra útvonalak, a kiépített kerékpárutak, borút, számtalan turistát vonz ide minden évszakban.
A LIDO HOME által meghirdetett telekről pazar panoráma nyílik a várra, a hegyvonulatra és alacsonyabban fekvő területekre. A villanyvezeték a telek előtt húzódik, így az egyszerűen bevihető az ingatlanra.
A telek területe 2814 négyzetméter, művelési ág alól kivett.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által hirdetett telek, hívjon bármikor a megadott elérhetőségen.
Vásárolna, de nincs rá keret? Irodánkban, díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére.
LIDO HOME ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Csókakő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6517125


Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


27 000 000 Ft

Csókakő

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 53m²

14 800 000 Ft

Csókakő

+36 30

Ingatlannet kód: NET6517125

Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 814 m². A mezőgazdasági ára 14,8 millió Ft, négyzetméter ára 5 259 Ft, ami a csókakői átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mészáros Ildikó referens a Lido Home Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517125. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csókakő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.