star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Dorog

  • 6 050 m²

    telek

Vételár:

6,6 millió Ft

Eladó földterület Dorog

  • 6 050 m² telek

  • Eladó földterület Dorog


Ár:

6 600 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Dorog majdnem legmagasabb pontján a panoráma utcában eladó egy 6050 nm-es telek.
A telek legelő besorolású, 3%ban beépíthető.
Ilyenkor azt a területet, amire építeni szeretne kiveszik művelési ág alól, és gazdasági épületnek minősítik a rá épített ingatlant. Közművekkel még nem rendelkezik.
A telek részben sík, részben lejtős. Kiválóan alkalmas a csendre, nyugalomra vágyóknak. Murvás jó minőségű úton közelíthető meg.
Az utca elején, illetve a telek alsó szomszédságában lakóházak vannak. Szomszédságában üres területek és szőlőültetvények, az út túloldalán adóvevő torony.
Kifüggesztéses, ami azt jelenti, hogy megállapodás után az ingatlan kb fél év múlva vehető birtokba.
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Dorog, Panoráma út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6555014


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6555014

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 6 050 m². A telek ára 6,6 millió Ft, négyzetméter ára 1 091 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 66%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555014. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.