star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Écs

  • 1 326 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó földterület Écs

  • 1 326 m² telek

  • Eladó földterület Écs


Ár:

16 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN !Écsen szép panorámás 1 326 m2-es építési telek eladó. A telek a falu központjától nem mesze aszfaltos úton könnyen megközelíthető területen fekszik csendes, nyugodt ritkán beépített övezetben. A telek 25 méter széles, szabályos téglalap alakú. Víz, villany, széles sávú internet, kábel tv az utcában. Csatorna az utcában nincs, beépítés esetén emésztő telepítése szükséges. Az építési szabályzat szerint a telek 30%-ban beépíthető 4.5 méter magasságban oldalhatárra. Az épület a telek hosszában gyakorlatilag bárhová elhelyezhető.így a panoráma maximálisan élvezhető. A telek elhelyezkedésének ellenére kiválóan megközelíthető, buszmegálló gyalogosan 10 percnyire így bármilyen élethelyzetben lévő családnak ajánlom.Ha nyugodt életre vágysz, de nem akarsz ezért kompromisszumokat kötni, problémát jelent gyermekeid állandó fuvarozása, szereted a természetet, a csendet a jó levegőt akkor ez a te telked.Szentelj rá egy kis időt, gyere velem, felejtsd el a város zaját és nézd meg élőben és tervezd meg ide új otthonod. Ha tetszik, de nincs kivel ebben is segítek, megbízható kivitelezővel építheted fel családi házadat.HÍVJ! MUTATOM!

Referencia szám: TK037320-IN


Elhelyezkedés

Écs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6566407


HASONLÓ INGATLANOK


+36 70

Ingatlannet kód: NET6566407

A telekről 21 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 326 m². A telek ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 12 745 Ft, ami az Écsi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bella Csaba referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Écs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.