star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Enying

  • 1 547 m²

    telek

Vételár:

3,5 millió Ft

Eladó földterület Enying

  • 1 547 m² telek

  • Eladó földterület Enying


Ár:

3 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Enying csendes, nyugodt utcájában 1547 nm-es építési telek eladó!A telek LK besorolásba tartozik 30%-os beépítettséggel rendelkezik, a legnagyobb megengedett épületmagasság 4,5 m. Az övezetben egy darab, legfeljebb kétlakásos lakóépület helyezhető el.A villany és a víz közvetlen a telekhatárnál megtalálható, gáz és csatorna az utcából vezethető be. Enying folyamatosan fejlődő város. A hétköznapi élethez szükséges minden fontos intézmény megtalálható. Iskola, óvoda, Aldi, Penny market, önkormányzat és kormányhivatal is.Enying Fejér vármegye délnyugati részén, a Balatontól légvonalban 7 kilométerre fekszik. A település közlekedési gerincét jelentő 64-es főút egyben a településközi kapcsolatok jelentős részét is bonyolítja. Siófokkal a 6401-es, Lajoskomárommal a 6404-es út köti össze, a határában indul a 6301-es út Polgárdi felé, és néhány kilométernyi szakaszon a határában húzódik a 7-es főút is. [A 6401-es egy szakasza Balatonszabadi területén szilárd burkolat nélküli mezőgazdasági út.] Országos közútnak számít még a város területén az egykori Enying vasútállomásra vezető 63 305-ös út, valamint a Kabókapuszta és Leshegy városrészeket összekötő, a 6404-esből kiágazó 64 106-os út.Enyinget Dunaföldvárral, Veszprémmel, Székesfehérvárral és Siófokkal, illetve a környező településekkel kötik össze autóbuszjáratok. A távolsági közlekedésben meghatározó az átmenő buszjáratok szerepe. Közvetlen buszjárat köti össze Budapesttel, Győrrel, Keszthellyel, Kecskeméttel, Szolnokkal, Szegeddel, Szekszárddal és Szombathellyel is.Enyingtől a Balaton nagyon hamar elérhető 10 perces autóúttal. . Az M7-es autópálya 2 km-en belül elérhető.Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!


Elhelyezkedés

Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619071


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619071

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 547 m². A telek ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 2 262 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619071. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.