star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Érd, Érdliget

  • 1 490 m²

    telek

Vételár:

66,5 millió Ft

Eladó földterület Érd, Érdliget

  • 1 490 m² telek

  • Eladó földterület Érd, Érdliget


Ár:

66 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Érden a Kutyavári út közelében a városközponthoz közel Eladó egy 1490 nm-es ősfás összközműves sarok telek rajta egy 70 nm-es két szobás kis házzal és medencével az udvaron.
Az ingatlan mind két oldalon aszfaltozott úton közelíthető meg.
Az ingatlan Lk 1.övezetbe tartózik 25°% a beépíthetősége.
A telek utca frontja 70m. ezért akár két épületet is lehet, ráépíteni mert meg osztható.
Megközelíthetőség és infrastruktúra:

Központi közelsége miatt kitűnő, a buszmegálló 5 perc séta alatt elérhető. Vonatmegálló és buszpályaudvar elérhető. Autóval az M0 autóút és M7 10 perc. Iskolák, óvodák, és minden egyéb közintézmény, továbbá bevásárlási lehetőségek gyalogosan szintén 5-10 perc alatt elérhetők!


Elhelyezkedés

Érd, Érdliget, Kutyavári út közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6301368


+36 70

Ingatlannet kód: NET6301368


A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 490 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 66,5 millió Ft, négyzetméter ára 44 631 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Balogh Marika referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6301368. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd, Érdliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.