star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Fehérvárcsurgó

  • 2 230 m²

    telek

Vételár:

12,8 millió Ft

Eladó földterület Fehérvárcsurgó

  • 2 230 m² telek

  • Eladó földterület Fehérvárcsurgó


Ár:

12 800 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínálja kiváló adottságokkal rendelkező zártkerti ingatlanát Fehérvárcsurgón.

Fehérvárcsurgó, Székesfehérvártól 13 km, Mórtól 11 km távolságra található. A telek a víztározóhoz közel, a Bakony hegység lankáin helyezkedik el, ahonnan nagyon szép panoráma nyílik a tóra és a Vértes hegyvonulataira, a csókakői várra.
A településen található a felújított Károlyi kastély, melyben étterem és szálloda is működik. A tó körül számtalan túrázóhely és horgászási lehetőség is van. A telek kiváló lehetőség befektetőknek, nyaraló építésére, vagy állandó lakhatásra is.

Az 2230 négyzetméteres terület két útról is megközelíthető, külön bejárattal két telek kialakítható. A víz és a villanyvezeték az ingatlan előtt húzódik, így az egyszerűen beköthető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által hirdetett ingatlan, hívjon bármikor a megadott elérhetőségen.
Vásárolna, de nincs rá keret? Irodánkban díjmentes bank semleges hitel ügyintézéssel várjuk.

LIDO HOME Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Fehérvárcsurgó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6576189


Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6576189

Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 230 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A mezőgazdasági ára 12,8 millió Ft, négyzetméter ára 5 740 Ft, ami a fehérvárcsurgói átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mészáros Ildikó referens a Lido Home Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fehérvárcsurgó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.