star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Felsőcsatár

  • 4 500 m²

    alapterület
  • 4 500 m²

    telek

Vételár:

8 millió Ft

Eladó földterület Felsőcsatár

  • 4 500 m² alapterület
  • 4 500 m² telek

  • Eladó földterület Felsőcsatár

  • 4 500m²


Ár:

8 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Felsőcsatáron a Pinka patak völgyében kínálok eladásra, egy 4500 m2 nagyságú művelésből kivett belterületi telket. A telek Felsőcsatár központi részén a hegyi pincékhez vezető Arany János út mellett található a Futball pálya közelében. A terület hasznosítása jelenleg korlátozott, mivel nem lakó övezetbe van sorolva, hanem sport övezeti a besorolása. A telek viszont alkalmas gazdálkodásra állattartásra vagy akár egy MOBILHÁZ is elhelyezhető rá, ami nyaralóként funkcionálhat, hisz az utcán megtalálhatóak a villany, víz, csatorna közművek. ( A HÉSZ 22. § bekezdése alapján a Z-S jelű sport övezetben csak annak rendeltetését szolgáló1.sportolási, testedzési célú2.pihenést szolgáló 3.vendéglátó 4.a terület fenntartását szolgáló 5.szobor, dísztárgy 6.reklám
célú építmények helyezhetők el, az övezet területének legfeljebb 2 %-os beépítésével.
(6) A területfelhasználási egység területén épületek szabadonálló beépítési módon helyezhetők el.
(7) A területen az építménymagasság toronyépítmények és egyéb műtárgyak kivételével legfeljebb 4,5 m.)
A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez a különleges telek és részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Felsőcsatár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6513909


+36 30

Ingatlannet kód: NET6513909

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 4 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 500 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 8 millió Ft, négyzetméter ára 1 778 Ft. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőcsatár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.