star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Győr

  • 32 299 m²

    telek

Vételár:

148 millió Ft

Eladó földterület Győr

  • 32 299 m² telek

  • Eladó földterület Győr


Ár:

148 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐK, KIVITELEZŐK FIGYELEM!

Győr-Ménfőcsanakon eladó a 83-as főút, valamint a Csontváry és a Nádasdy Ernő utca által körülhatárolt beépítetlen terület. A telek 32300 m2, 3 oldalról körbekerített, jelenleg külterületi rét besorolású, 30 napos kifüggesztésre kötelezett. Összközmű kiépítettség, a területet körbehatároló utcákban elérhető. A ingatlan 1/1-es tulajdonossal rendelkezik, per- és tehermentes. A területre vonatkozó szabályozási terv felülvizsgálata, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala által folyamatban van. Amennyiben az átminősítés elérhetővé válik, várhatóan építési telkek kialakítására lesz lehetőség.

Az ingatlan a Gyirmóti Sport és Wellness Központtal szemben található, az Aranyhal horgásztó szomszédságában. A környező utcákat gondos családi házak színesítik, aszfaltos utak, közvilágítás, buszközlekedés és minden egyéb infrastruktúra elérhető. Győr-Ménfőcsanakon több társasházi lakópark is megtalálható, mely kedvelt célpont az élhető, kertvárosi környéken ingatlant keresők körében.

Ménfőcsanak Győr egyik városrésze, korábban 3 különálló község, Csanakfalu, Csanakhegy és Ménfő egyesítésével jött létre. 1970-ben csatolták Győrhöz, azóta a megyeszékhely része. Fekvését tekintve a Bakony és a Kisalföld találkozásánál helyezkedik el, Győr központjától légvonalban mintegy 7, közúton mintegy 9 kilométerre délre található. Legfontosabb közúti megközelítési útvonala az M1-es autópálya, amely kelet-nyugati irányban halad el a városrész északi peremvidékén, valamint a 83-as főút, amely dél-északi irányban húzódik végig Ménfőcsanakon. A környék fontosabb alsóbbrendű útjai közül Ménfőcsanaknál ér véget a Nyúltól Győrújbaráton át idáig húzódó 8311-es út, itt ágazik ki a 83-as főútból a Sokorópátka-Gic-Bakonytamási felé vezető 8309-es, illetve a Koroncó megközelítését biztosító 8418-as út is. Győr belvárosából a 21B, a 22-es, a 22B és a 22Y helyi autóbuszokkal közelíthető meg. A hazai vasútvonalak közül a városrészt a MÁV 10-es számú Győr–Celldömölk-vasútvonala érinti, megállóhelye Győr felől, felső Ménfőcsanakon található.Amennyiben e kiváló lokációval rendelkező ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bátran!

Referencia szám: TK070717-IN


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627703


+36 30

Ingatlannet kód: NET6627703


A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 32 299 m². A telek ára 148 millió Ft, négyzetméter ára 4 582 Ft, ami a győri átlaghoz képest 70%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hán Viktória referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627703. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.