star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Győrújbarát

  • 3 300 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó földterület Győrújbarát

  • 3 300 m² telek

  • Eladó földterület Győrújbarát


Ár:

75 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Győrújbarát legszebb – központi - részén panorámás telek eladó. Itt felépítheti álmai otthonát!
A telek 3300 négyzetméteres, közművesített.
A település központjához közel található, éttermek, óvoda, iskola, orvosi rendelő, önkormányzat, posta – minden elérhető néhány perces sétával.
Az építési telekhez saját tulajdonban lévő aszfaltozott út vezet. A telek fákkal van beültetve, így a ház elkészülte után csak gyönyörködni kell a táj szépségeiben. A leendő teraszról Győrre néz pompás kilátás!
A telekre akár két lakás is építhető, 30%-os a beépíthetősége.
Jöjjön el és nézze meg! Garantáltan beleszeret!


Elhelyezkedés

Győrújbarát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625536


+36 20

Ingatlannet kód: NET6625536

A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 300 m². A telek ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 22 727 Ft, ami a győrújbaráti átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Czigler Hédi referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625536. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrújbarát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.