star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Héreg

  • 795 m²

    telek

Vételár:

3,3 millió Ft

Eladó földterület Héreg

  • 795 m² telek

  • Eladó földterület Héreg


Ár:

3 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Héregi telek!Héreg apró, de annál szívhez szólóbb település Komárom-Esztergom megyében, ahol mindenki megtalálhatja a neki való pihenést, legyen szó hosszú sétákról a természetben, vagy a helyi közösségek által szervezett rendezvényeken való részvételről. Az itt elérhető ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életforma része is, ahol a mindennapokat a nyugalom és a természet szépsége tölti meg. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonra találjon Héregben, ahol az élet még valóban a nyugalomról és az egyszerű örömökről szól.Az ár és az ingatlan adottságai mellett, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy Héreg kiváló közösségi életet és számos kikapcsolódási lehetőség szeretettel vár minden új lakóját. A település kedves, barátságos atmoszférája és a környék természeti szépségei tökéletes hátteret biztosítanak mindazok számára, akik a hétköznapok zajától távol, mégis aktív és tartalmas életet szeretnének élni.A túlzás nélkül lélegzetelállító környezetben elhelyezkedő ingatlan egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy a jövendőbeli tulajdonosok egy olyan helyre költözzenek, ahol minden napjukat a természet csodáinak szemlélése teszi majd felejthetetlenné. A település és az ingatlan elhelyezkedése ideális választás azok számára, akik számára fontos az otthonuk körüli csend és a természet közelsége.Eladó egy különleges otthon a nyugalom és a természet ölelésében, Héreg szívében, Komárom-Esztergom megyében, csodálatos panorámával a környező tájra. A 3 300 000 forintos vételár egy kivételes ajánlatot jelent, mindazok számára, akik a város zajától távol, de mégis könnyen elérhető helyen szeretnének élni.A telek már ki van vonva a művelési ág alól ezért ki függesztés nélkül megvásárolható.Mk övezeti besorolásban van ami azt jelenti hogy,Beépíthető telek területe:720m2Beépítési mód: oldalhatáron állóBeépítettség: max:3% ,de legfeljebb40m2Épületépítménymagassága: max,3,5mÉpítési hely: előkert min.5mA villany beköthető .víz és egyéb közművek nincsenek .
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: TK075258


Elhelyezkedés

Héreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654893


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


1 990 000 Ft

Héreg, Fő utca

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654893

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 795 m². A telek ára 3,3 millió Ft, négyzetméter ára 4 151 Ft, ami a héregi átlaghoz képest 66%-kal magasabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654893. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Héreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.