star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Igal

  • 1 906 m²

    telek

Vételár:

1,9 millió Ft

Eladó földterület Igal

  • 1 906 m² telek

  • Eladó földterület Igal


Ár:

1 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME DOMBÓVÁR eladásra kínál Igal külterületén lévő kertet.

A LIDO HOME DOMBÓVÁR által kínált kert jellemzői:
A külterületi kert két ingatlant foglal magába. Egyik 906 m2, a másik 1000 m2. Viszonylag egyenes telkek, enyhe lejtéssel, könnyen művelhetőek. Jelenleg kukoricával vannak elvetve.
A kertek jól megközelíthetőek, a település egyik utcájának végében található, közvetlen szomszédságában hétvégi házak vannak.
A településen található a híres gyógyfürdő, mely Somogy megye első minősített gyógyhelye lett. Az ország legismertebb gyógyturisztikai célpontjai között van a helye.

A családias fürdőt évente több százezren látogatják.
Amennyiben a LIDO HOME DOMBÓVÁR által kínált Igal külterületén lévő kert megnevezésű ingatlan, vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.
Vásárolna, de nincs elegendő anyagi forrása? A Lido Home bank-semleges hitel-ügyintézője, az új rendelkezésekre is figyelemmel, díjmentes rendelkezésére áll!
LIDO HOME: - Ingatlanok egy életen át !


Elhelyezkedés

Igal


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6495720


Kovácsné Nagy Renáta

Kovácsné Nagy Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Kaposvár

Lido Home Kaposvár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6495720

Kovácsné Nagy Renáta

Kovácsné Nagy Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Kaposvár

Lido Home Kaposvár

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 906 m². Parkolási lehetőség: nincs. A mezőgazdasági ára 1,9 millió Ft, négyzetméter ára 997 Ft, ami az igali átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovácsné Nagy Renáta referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495720. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Igal ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.