star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Jászárokszállás

  • 717 m²

    telek

Vételár:

3,99 millió Ft

Eladó földterület Jászárokszállás

  • 717 m² telek

  • Eladó földterület Jászárokszállás


Ár:

3 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Építési telek, érvényes építési engedéllyel együtt eladó! Az ingatlan tehermentes.

Jászárokszálláson eladó egy sík építési telek, a Termál és Strandfürdő közelében, csendes, nyugodt kis utcában. Mérete 717 nm. A strand mindössze 500 méterre található, gyalog is elérhető. Jászárokszállás egy hangulatos, fejlődésben lévő, mégis csendes kisváros, ahol legalább 8 komolyabb létszámot is foglalkoztató munkáltató biztosít munkalehetőséget. A strandfürdő olcsó árai mellett, hatalmas zöldfelületével, termál, gyerek és egy kiváló úszómedencével várja vendégeit a nyári hónapokban. Termálvize gyógyhatású. https://www.termalfurdo.hu/furdo/jaszarokszallasi-termal-es-strandfurdo-166.

A város jó elhelyezkedése okán, a fürdőhely rendkívül népszerű , nemcsak az Észak- Magyarországi vendégek, de a Pest megyéből érkező strandolni vágyók számára is. A település Budapestről az autópályán gyorsan elérhető, kb. 80 km. A Mátra 20 km-re van.

Az építési telek teljesen sík, közművek telken belül ill. az áram a telekhatáron. A gázellátás már be van vezetve a utcába,melyet pár éve aszfaltoztak le. Beépíthetőség 30 %,a telekre érvényes építési engedély is rendelkezésre áll.

A telekkel szemben nincsenek házak és szemből nézve a baloldalon sincs szomszéd. Amennyiben felkeltettem érdeklődést hívjon bizalommal. Hitelügyintézést is vállalunk.

If you are a foreign citizen, please do not hesitate to contact me via e-mail.
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Jászárokszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623486


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


2 500 000 Ft

Jászárokszállás

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623486

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 717 m². A telek ára 3,99 millió Ft, négyzetméter ára 5 565 Ft, ami a jászárokszállási átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623486. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászárokszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.