star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Jászberény

  • 1 817 m²

    alapterület

Vételár:

3,5 millió Ft

Eladó földterület Jászberény

  • 1 817 m² alapterület

  • Eladó földterület Jászberény

  • 1 817m²


Ár:

3 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ZÁRTKERTI HOBBI TELEK ÖREGERDŐ SZOMSÉDSÁGÁBAN!!!

Megvételre kínálok Jászberény Neszűr, 7.-8. dűlő részén, egy zártkerti minősítésű 1817 nm-es telket, besorolása: MK-1, beépíthetősége: 3%.

A telek részben kerített, diófával és gyümölcsfákkal tarkított, igazi hétvégi telek.

A közbiztonság kiváló, 100 méterre az ingatlantól található a Neszűr polgárőr központja.

Az ingatlan hobbi teleknek, gyümölcsösnek kiváló alap, de akár életvitelszerűen is használható.

Budapest kb. 40 perc autóval a 31-es főúton keresztül, valamint a telektől 3 perc sétára található buszmegálló, ahonnan rendszeresen indulnak buszok Jászberény-központ és Nagykáta-központ irányába.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 341925


Elhelyezkedés

Jászberény, Neszűr VIII.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6424180


A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 817 m². A telek ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 926 Ft, ami a jászberényi átlaghoz képest 88%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suba Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6424180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.