star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kemenesmihályfa

  • 6 900 m²

    alapterület

Vételár:

7,9 millió Ft

Eladó földterület Kemenesmihályfa

  • 6 900 m² alapterület

  • Eladó földterület Kemenesmihályfa

  • 6 900m²


Ár:

7 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom, Kemenesmihályfa központi részén elhelyezkedő 6.900 m2 nagyságú sík, beépítetlen művelésből kivett földterületet. A telek Celldömölk közelsége miatt nagyon jó befektetésnek is,alkalmas vállalkozásnak, telephelynek, lovardának, vagy akár gazdálkodásra is nagyszerű lehetőség, A telekkel szemben több ipari ill. kereskedelmi telephely is található, kapcsolódjon hozzájuk ön is! Ha érdeklődését felkeltettem keressen bizalommal a részletek miatt! Nagyon rendezett település, költözőknek is nagyszerű választás!


Elhelyezkedés

Kemenesmihályfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5987046


+36 30

Ingatlannet kód: NET5987046

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 6 900 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 7,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 145 Ft. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5987046. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kemenesmihályfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.