star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kisszékely

  • 43 m²

    alapterület
  • 504 m²

    telek

Vételár:

2 millió Ft

Eladó földterület Kisszékely

  • 43 m² alapterület
  • 504 m² telek

  • Eladó földterület Kisszékely

  • 43m²


Ár:

2 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ÁRZUHANÁS!!!
Kisszékelyen, a romantikus hangulatú, kis lélekszámú Tolna megyei településen 504 m2-es telek présházzal és hozzá kapcsolódó boltíves, tégla falazatú borospincével eladó! Nem áll műemléki védettség alatt. A település új rendezési terve alapján a tetőtere is beépíthető. Az átépítés tervei rendelkezésre állnak, az elsőfokú építési hatóság szakmai nyilatkozatával. A terület a Vadvirág vendégház mögötti, a patak túlsó partja mentén helyezkedik el. Külterületi, gazdasági épület és udvarként szerepel a tulajdoni lapon, önálló helyrajzi számmal. A földtörvény értelmében, mivel a terület 1 Ha alatti, így azt magánszemély is szabadon megvásárolhatja, megfelelő szakirányú iskolai végzettség hiányában, vagy mezőgazdasági vállalkozás megléte nélkül is! Az észak-keleti tájolású présház 2 ablakkal és egy kétszárnyas ajtóval rendelkezik, 26,4 m2 alapterületű. A föld alatt kialakított borospince 6 méter hosszú, 16,5 m2 alapterületű. Az átépítési terv szerint, a megemelt falazatú tetőtérbe a présház melletti fal mellett lépcsőt alakítanának ki. A lépcső az 1 méter széles tetőtéri teraszra vezetne. A tetőtéri pihenőszoba 2 ablakkal és kétszárnyas bejárati ajtóval rendelkezne, ami a domboldalra nézne. A főzés és fűtés miatt betervezett új kémény a présházból indulna. A présház elé 26 m2-es fedett pihenőterasz is építhető. Az épület engedélyezett magassága 6 méter. Közművek a vendégház felől bevezethetők. A patak közelsége miatt kút fúrása lehetséges. A település lakóinak lélekszáma az elmúlt évtizedekben csökkent, ez a tendencia megszűnőben van, mivel egyre többen vásárolnak nyaralási és állandó lakhatás céljából felújításra érdemes házakat vagy telkeket modern lakóházak kialakításának szándékával. A csendes, romantikus, pihenésre kiválóan alkalmas kistelepülés idegenforgalmi célpont. A főutca mellett elhelyezkedő két tó parkosított környezetben helyezkedik el, körbejárható! A település stranddal is rendelkezik. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon!Az ingatlan közelében belterületi,821 m2-es építési telek is kedvező áron megvásárolható! A présház és pince ára: 2.000.000.-Ft. Az építési telek ára: 3.000.000.-Ft.
Az építési telek és a présház együttes ára 4.500.000.-Ft!
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A


Elhelyezkedés

Kisszékely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6370206


+36 30

Ingatlannet kód: NET6370206

A mezőgazdasági ingatlanról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m², míg a hozzá tartozó teleké 504 m². A mezőgazdasági ára 2 millió Ft, négyzetméter ára 46 512 Ft. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6370206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisszékely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.