star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kisújszállás

  • 6 000 m²

    alapterület
  • 74 291 m²

    telek

Vételár:

235 millió Ft

Eladó földterület Kisújszállás

  • 6 000 m² alapterület
  • 74 291 m² telek

  • Eladó földterület Kisújszállás

  • 6 000m²


Ár:

235 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó vált Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Kisújszállás külterületén, a várostól 5 km-re található állattartó telep. A terület 7,4291 hektáron fekszik, amely körbe van kerítve. A telepen 7 ól / istálló található, melyek egyenként 880 nm alapterületűek, szendvicspanelből készültek, a plafon szigetelve van. Mindegyikben 220 V / 380 V illetve víz van bevezetve. A víz 600 méter mélyről jön, ivóvíz minőségű. 6000 nm, köztük az ólak területe újra lett betonozva. Az áram 3 x 250 A-re lett bővítve. A földkábelek cseréje megtörtént, a hátsó épületekbe a vezetékek elvezetése folyamatban van. A telep útburkolata aszfalt. Az ingatlan jól megközelíthető, betonút vezet a városból ide. Teljesen madárinfluenza mentes terület, több 10 km-es körzetben nincs más baromfitelep. A nem beépített rész jelenleg őszi árpával van bevetve, könnyen öntözhető. Rendelkezik egy 60 m2-es szociális épülettel, amely lakóházként is szolgálhat. Az épületben műanyag nyílászárók találhatóak. Emellett megtalálható még egy öltöző és raktárépület, melyben fekete illetve fehér öltöző, vegyszerraktár és boncoló helyiség kapott helyet. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagy értékű pályázatra is, van egy megnyert, de visszaadott pályázat is, mely újra beadható. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Vállalati és vállalkozói hitel ügyintézését is vállalom.


Elhelyezkedés

Kisújszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645246


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


53 000 000 Ft

Kisújszállás

A mezőgazdasági ingatlanról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 6 000 m², míg a hozzá tartozó teleké 74 291 m². A mezőgazdasági ára 235 millió Ft, négyzetméter ára 39 167 Ft, ami a kisújszállási átlaghoz képest 95%-kal magasabb. Az ingatlant Janó Istvánné referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645246. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisújszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.