star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőröshegy

  • 5 856 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó földterület Kőröshegy

  • 5 856 m² telek

  • Eladó földterület Kőröshegy


Ár:

24 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!!
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja ezt a KŐRÖSHEGYI külterületi TELKET!
A LIDO HOME SIÓFOK által kínált kínált külterületi TELEK jellemzői:

-Az 5856 m2-es teleket, mely eredetileg 3 helyrajzi számon volt, a jelenlegi tulajdonos összevonta egy helyrajzi számra. Ezzel lehetőséget biztosított arra, hogy akár egy szintenként 175 m2-es épületet is megálmodhasson a következő tulajdonos a szőlőbirtokra.
-Jelenleg a terület szántó minősítésű külterület. Mk2C1 (Kert, szőlő és gyümölcsös I. osztályú szőlőkataszteri terület). Azonban a tulajdonos megkapta rá a szőlőtelepítési hozzájárulást, így itt egy gyönyörű, panorámás szőlőbirtok hozható létre.
-A MATE Szőlészeti és Borászati Intézetének vizsgálata alapján a terület : Ökotóp minősítése I. osztály, szőlőtermesztésre kiváló adottsdágú. A termőhely minősítése: jó fekvéső, jó talajú, jó termésbiztonságú, dombvidéki jellegű terület.
-Szélessége ~38 méter hossza: ~155 méter. Enyhén emelkedős - lejtős terület.
-Gazdasági épület művelt telekre – a műveléssel összefüggő – legfeljebb 3 %-os beépítettséggel és 4,0 m-es építmény magassággal építhető oly módon, hogy az építmény legmagasabb pontja sem haladhatja meg a 6,0 m-t.
-A telkek művelési ága a beépítési feltételeként akkor fogadható el, ha az I. és II. osztályú szőlőkataszteri területeken legalább 80 %-án szőlő található. Igény esetén egy helyi őstermelő művelné is a területet, így megkönnyítve az új tulajdonos életét.
-A területen egytömegű, szabadon-álló, vagy a kialakult állapot szerinti magas tetős, 35-45 fok közötti tető hajlásszögű építmények létesíthetők. Cserép vagy cseréphez igazodó karakterű és színű fedés vagy nádfedés alkalmazható.
-Készült egy előzetes felmérés a kialakítható épületről. Ebben egy helyi viszonyokkal tisztában levő építészt is tudunk ajánlani!
-Villany a telek előtt, vezetékes víz az első keresztutcában (kb. 60 méterre).
-A Balaton mellett kilátás nyílik a Kőröshegyi völgyhídra továbbá az borochegyi pincékre.
-A Balatonpart 5-6 perces autóúttal elérhető!
-Kifüggesztés után azonnal birtokba vehető.

Amennyiben a LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI TELEK, vagy bármely a kínálatubnkban található ÉPÍTÉSI TELEK, CSALÁDI HÁZ, NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon!
Várom jelentkezését!
Vásárolna,de nincs rá keret? Kollégám díjmentes,bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Kőröshegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6406130


+36 70

Ingatlannet kód: NET6406130

A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 5 856 m². A telek ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 4 252 Ft, ami a kőröshegyi átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kasza Viktor referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6406130. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőröshegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.