star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőröshegy

  • 9 282 m²

    telek

Vételár:

37 millió Ft

Eladó földterület Kőröshegy

  • 9 282 m² telek

  • Eladó földterület Kőröshegy


Ár:

37 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:


-BALATONI ÖRÖK PANORÁMÁS ZÁRTKERT, KÖZEL 1 HEKTÁROS TERÜLET KŐRÖSHEGYEN ELADÓ
-Lido Home Siófoki irodája eladásra kínál Kőröshegy öreghegyi részén egy balatoni panorámás, összességében 9282 m2 teleknagyságú zártkerti ingatlant.
-A terület jellemzői:
-2 db egymás melletti, külön helyrajzi számon nyilvántartott telek egyben eladó. A nagyobbik mérete 6740 m2-es, rét művelési ágú. A kisebbik területe 2542 m2-es, szőlő, rét, szántó megnevezésű.
-Vezetéses áram a terület mentén halad el, rácsatlakozás megoldható. Vízellátás fúrt kútról megoldható, de a vezetékes víz is néhány száz méteren belüli.
-Autóval is jól megközelíthető, lakóövezet közeli terület, csodálatos kilátással a Balatonra, a Völgyhídra és a környező dombokra, erdőségre egyaránt.
-Kőröshegy a Balaton déli partja közelében, Balatonföldvár, Szántód szomszédságában fekvő, közel 1500 fős kisközség. Elhelyezkedésének és jó megközelíthetőségének is köszönhetően kedvelt lakó- és nyaralóhely.
-Ha ez az egyedi adottságú ingatlan felkeltette figyelmét, várom hívását akár este, vagy hétvégén is!
-A vevőt tervei megvalósításában támogatni is tudjuk! (Kútfúrás, tereprendezés, telekrendezés, közművesítés stb.)
-Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Kőröshegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650900


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650900

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 9 282 m². A telek ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 3 986 Ft, ami a kőröshegyi átlaghoz képest 61%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőröshegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.